Virkade solglasögon

solglasögon

 

 

virkade solglasögon

Allt som kan pimpas med garn är värt ett försöka, det vill säga allt! Den här gången blev resultatet ett par virkade solglasögon. Ett enkelt infall som snabbt gick att ta sig an med ett par solglasögon inköpta förra sommaren i Leksand och ett passande garnnystan som jag hittade här hemma i en av alla sprängfyllda garnlådor. Virkade och repade upp några gånger innan jag till sist hittade det jag var ute efter att göra den här gången. Avslutningsvis stärkte jag de virkade skalmarna med en blandning av vatten och trälim. Garnet jag använt är Järbos bomullsgarn Nova, färg: jeansblå, tillsammans med virknål 2,5.

crochet sunglasses

solglasögon

sunglasses

solglasögon

Virka dygnet runt finns på InstagramFacebook och Bloglovin.

Virkade amplar

virkade amplar

virkade amplar

En virk-vän delade en bild på virkade amplar som hon hade gjort och i nästa sekund satt jag där själv och virkade. Restgarner, passande virknål och en glasburk är allt som behövs. Jag virkade med Järbo garns Soft Cotton eftersom det kändes stadigt för att kunna hålla en ampel. Dessutom hade jag restgarner i härliga färger av garnet, och det lockar alltid till sig min uppmärksamhet.

soft cotton

virkade amplar

Amplarna var relativt enkla att virka, och det var lätt att fastna i luftmaska efter luftmaska.

virkad ampel

virkad ampel virkade amplar

särbo garn

virka en ampel

Virka dygnet runt finns på InstagramFacebook och Bloglovin.

Nu kan du beställa tights med mormorsrutor igen

Nu kan du beställa tights med mormorsrutor igen

tights med mormorsrutor

Woop woop! Nu har Annika fått tag i ytterligare några meter av det ökotex-certifierade tyget, fyllt till bredden av mormorsrutor. Oerhört sköna och som för det mesta möter reaktioner och lockar till samtal med främlingar som blir nyfikna.

Du beställer tightsen här: tights med mormorsrutor

Tightsen är ett samarbete mellan c/o winterros och Virka dygnet runt.