VIRKA DYGNET RUNT

Om mig

Rösta på Virka dygnet runt till Sveriges bästa DIY-bloggare

Sveriges bästa DIY-bloggare

 

Sveriges bästa DIY-bloggareNu är omröstningen till Sveriges bästa DIY-bloggare i full gång, där Virka dygnet runt är en av de nominerade bloggarna. Många av er har redan röstat, stort tack till alla er.  Men har du inte röstat och gillar min blogg så skulle jag bli väldigt glad om du med ett litet klick la en röst på Virka dygnet runt.

Omröstningen pågår till och med den 15 december.

Du röstar via länken: http://www.skapamer.se/virka-dygnet-runt

 

Jag ska vara med i en lättläst bok om handarbete

Virka dygnet runt

De här två stjärnorna var hemma hos mig igår och fotograferade och pratade om virkning, fotografen Erja Lampinen och Karolin Olsson skribent och språkkonsult. Tillsammans gör de nu en lättläst bok om handarbete som i augusti 2017 kommer att komma ut på Lättläst förlag.

Lättläst bok om handarbete

Det var lite av en ny erfarenhet att stå framför en kamera på det här sättet. Men både Erja och Karolin var superfina så det hela kändes väldigt avslappnat, fint och väldigt roligt. Förutom jag, är det en person med i boken som broderar och en som stickar. Det ska verkligen bli superspännande att se den färdiga boken, men det är som sagt några månader kvar tills dess så lite tålamod kommer att behövas :)

Virka dygnet runtI den här soffan har jag suttit många timmar och virkat. Omringad av garn och virknålar kryper jag upp nästan varje kväll för en stunds virkning.

virka dygnet runt

Närbild på händerna som virkar. Det var lite av en utmaning att virka långsamt…

dsc_0657_22754065978_o

Porträttfoto.

Lättläst bok om handarbete

Lady som oftast håller sig undan när nytt folk kommer på besök, hoppade upp i sängen och stirrade stint in i kameran när Erja började att fotografera.